Påväg hem

Hej alla glada. Och ledsna. Jag vet inte?
Men nu är jag alltså påväg hem till Huddinge, från Hudiksvall. Har haft det bra, men vädret har vart lite tråkigt. Ledsen för jättedålig uppdatering, jag har ju inte skrivit på en vecka... Dx
Kommer skriva några dagar nu, men på måndag blir det bloggpaus igen. Ska jag ut med husvagn. Haha.

Tjarå.

// Fia

Dagens låt - B.o.B - Airplanes feat. Hayley Williams of Paramore

Älskar låten :D




Miley rasande på Taylor Momsen



Miley Cyrus är rasande på Taylor Momsens senaste kommentar om hennes karriär, rapporterar Heat:
" Miley är rasande, vem skulle inte vara det? Hon trodde Taylor var rätt så snäll tills det hände, som har gjort henne så förvirrad. Taylor är uppenbarligen desperat för berömmelse. Jag menar hon strossar runt stan med underkläder, eller är det av kärlek till musiken också? Miley har alltid haft en stor talang & Taylor vet det. Taylor ser henne som ett stort hot. Miley blir lite riskabel på scenen men hon vet att det är ett uppträdande medans Taylor inte vet vart hon ska dra linjen. Det är sorligt, verkligen"

Taylor Momsen:


Heeej :)

Hej Bloggen :) 
 
Nu kommer det lite inlägg för att jag inte skrev någonting igår.
Bland annat om Miley C, veckans kändis.
Har redan skrivit ett också ;)

// Fia

Miley's Intervju med Access Hollywood


Dagens låt - Miley Cyrus - The Climb


The Climb - Miley Cyrus (Veckans kändis)


Miley Cyrus


Miley Ray Cyrus (födelsenamn Destiny Hope Cyrus till 1 maj 2008), född 23 november 1992 i Nashville, Tennessee, är en amerikansk sångerska och skådespelerska som bland annat spelar och framför ledmotivet till Hannah Montana.

Cyrus döptes till Destiny Hope för att hennes föräldrar trodde hon skulle skapa stordåd. Namnet Miley kom från "Smiley" som hennes pappa brukade kalla henne som liten.

Cyrus blev intresserad av skådespelaryrket när hon var nio år gammal, då hennes familj för tillfället bodde i Toronto, Kanada. Hennes första roll var en gästinhopp i hennes fars TV-serie Doc, där hon spelade en liten flicka vid namn Kylie.[9] År 2003 fick hon rollen som en ung version av Ruthie i Tim Burton's Big Fish, där hon medverkade som Destiny Cyrus. Hon medverkade även i Rhonda Vincents musikvideo för låten If Heartaches Have Wings. Hon var även med i Colgate Country Showdown med sin far, som var värd för programmet.

Cyrus var 12 år gammal när hon provspelade för huvudrollen som Miley Stewart/Hannah Montana, och rollen som "bästa vännen" Lilly Truscott, [10] men Disney Channels producenter bedömde att hon var för ung för rollen. Cyrus var dock envis med att hon skulle ha en roll i Hannah Montana, så Disney bad henne att komma tillbaka för fler provspelningar. Enligt Disney Channel executiva vice president Gary Marsh fick Cyrus rollen på grund av hennes energiska och livliga framträdande och hon verkade vara en person som gillade varje minut av sitt liv.[11] Miley använde flera år till att få bort sin sydstatsdialekt, men Disney ville att hon skulle använda den. Senare var Miley tvungen att låta sin egen far Billy Ray Cyrus provspela för att se om han passade som rollen som Hannahs far.

Cyrus syntes i 2007 TV-film High School Musical 2, där hon crediterades som "Tjej vid poolen". Där dansade hon precis innan eftertexterna började rulla. Hon har även haft en gästroll i Disney Channels The Emperor's New School som Yatta. Cyrus är även rösten bakom karaktären Penny i den animerade filmen Bolt.

Cyrus har huvudrollen som Ronnie Miller i Nicholas Sparks filmatiserade bok The Last Song från 2010

Till www.popstar.com berättar Miley i juli, att hon defintivt ska medverka i filmen "Wings" där hon spelar en flicka vid namn Laurel, som är till för hennes yngre fans. När filmen ska börja spelas in och anlända till biograferna har ännu inte bestämts.



Sova hos Nea, :)

Hej!
Fia här. Ledsen för dålig uppdatering.
Ikväll sover jag hos Nea :D Vi ska se på film, vi får se vad det blir ;)

Men nu ska jag snart till henne, så vi ses :)

// Fia

Haha!

Wow :D Jag dog :* (nästan)




FIA!

Hej :D
Skrev inte igår eftersom att jag typ var i stan t klockan halv ett :O
Sysslingen fyllde 14 :)
Idag har jag typ sovit halva dagen, sen var jag lite med Carro... <3
Nu har vi gäster, eller, inte jag direkt, men mamma och pappa. Därför drog jag upp t datan ;)
Igår åkte Bea till Sydkorea. Hon ska vara borta i en månad. Kommer sakna henne jätte mycke <3
Så nu har jag hand om bloggen. Själv. Hoppas det går bra! 

// Fia




Bea

Hejsan!
Nu så packar vi till Ipponie (min katt) hon ska till ett kattpansionat (stavning).
Kattpanionatet heter www.hundcenter.org om nån annan också ska lämna bort sin lilla kattis.
Det heter Hundcenter men det är också ett kattpansionat.
Tack för alla fina kommentarer och att ni kollar på våran blogg.
Gillar ni våran nya kategori?
Medans jag är borta så kommer Fia att få ta hand om bloggen. Men det gör hon nog bra!
Imorgon kommmer jag skriva ett inlägg, men jag kanske kan skriva ett där i Sydkorea, vi får se om det går.


Nu har mina hallon kommit har era?


Mina äpplen håller på att komma fram :)


Vi ses!


// Bea

Fia - Läskigt!

http://en.akinator.com/

Gå in på länken. Man ska typ tänka på en kändis, så ska den gissa vilken det är! Den hade rätt alla gånger! Läskigt! ;)

Jag tänkte bland annat på Selena Gomez.



Prova! http://en.akinator.com/

Kram Fia


Bilder!

Hello!
Nu så har vi varit ute och fotat lite.
Så här kommer lite bilder.













Hejdå!

 


Snögul!

Tjaa, här kommer Snögul

Episod 1





Episod 2

 


Taylor Lautner



Namn: Taylor Daniel Lautner.
Födelsedag: 11 ferbruari 1992 (18 år)

Taylor Daniel Lautner, född 11 februari 1992 i Grand Rapids, Michigan, är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd från Twilightfilmerna, där han spelar Jacob Black, Bella Swans vän. Han har medverkat i filmerna Twilight och New Moon, och kommer att medverka i de kommande filmerna, Eclipse och Breaking Dawn, där Jacob Black får en mer framträdande roll. Till en början var det inte säkert att Taylor skulle få spela Jacob även i de resterande filmerna, eftersom Jacob är betydligt mer vältränad och även längre i de kommande filmerna än i Twilight. Dock ville Taylor så förtivlat gärna ha rollen, att han tillbringade flera timmar om dagen på gym under en längre tid [källa behövs]. Han lyckades då uppnå regissörens krav. Egentligen skulle Michael Copon spela Jacob Black.

Taylor Lautner började som sexåring att träna kampsport på Fabiano's Karate School i Holland, Michigan.

Taylor Lautners skådespelarkarriär började när hans kampsportsinstruktör övertalade honom att gå till en audition för en roll i en Burger Kingreklam. Trots att han inte lyckades särskilt bra, gillade han skådespeleriet så mycket att han bestämde sig för att försöka sig på en skådespelarkarriär. Snart pendlade han och hans familj mellan Michigan och Kalifornien, så att Taylor kunde gå på auditions. När Taylor var tio, flyttade familjen Lautner till Los Angeles, enbart för att Taylor skulle kunna satsa fullt ut som skådespelare.

2005 fick Taylor Lautner en roll i Fullt hus igen. Där fick han spela Eliot Murtaugh, son till Jimmy Murtaugh, som blir kär i Sarah Baker (Alyson Stoner). Han medverkade också i 3D-filmen På äventyr med Sharkboy och Lavagirl från 2005.

Taylor Lautner är också med i LA Hip Kids, en hiphopgrupp.

På MTV Video Music Awards 2009 var han prisutdelare i kategorin "Årets bästa kvinnliga video". Han steg upp på scenen ännu en gång under kvällen, då för att introducera den sista New Moon trailern innan premiären tillsammans med Kristen Stewart och Robert Pattinson.


Bea - God eftermiddag!

Hejhej!
Jag visste inte vad rubriken skulle vara så då blev det God eftermiddag.
Snart ska Fia komma över, och vi ska göra en ny kändis.
Jag skriver mera senare :D

Ses!



// Bea

Fia - Världens klumpigaste människa.

Hej ;)
Ja, världens klumpigaste människa är då jag. (om ni inte visste det redan)
Igår, när jag varit på Sundby Gård, så gick jag påväg till bilen. Helt plötsligt slår jag huvudet i någonting. Jag tittar åt sidan, en vägskylt? Men kom igen! Haha, ja sånt händer ganska ofta för mig.
Efter att jag ätit på Sundby gård åkte vi och hyrde en film, New Moon. Så Bea kom över och tittade på den med mig. Vi var med varann ett tag också. Men idag har jag inte gjort så mycke, eller, jo. Vi åkte till Kungens Kurva och tittade på tapeter, vi ska tydligen tapetsera om imorgon. Hoppas det blir bra! Köpte också första Twilight filmen.




Titta, de är livsfarliga! :O

// Fia den klumpige.


Dagens låt - Jennifer Love Hewitt med First Time

Här är den!


Jennifer Love Hewitt - Kändis paret har gjort slut!

Kändisparet har gjort slut

Jennifer och Jamie har gjort slut


"Ghost whisperer"-stjärnan Jennifer Love Hewitt, 31, och pojkvännen Jamie Kennedy, 39,  har tagit det gemensamma beslutet att gå skilda vägar.  

Enligt en källa till People ska paret ha kommit till ett stadie där de insåg att deras förhållande inte skulle hålla i längden. Ingen otrohet eller liknande låg bakom beslutet och de kommer fortfarande att vara vänner för de både trivs och har roligt ihop.  

Jennifer är för övrigt i full gång med att promota sin debutbok "The day I shoot Cupid" som kommer ut i butik nu i mars. I boken ger stjärnan kärleksråd när det kommer till relationer, kärlek och däribland även själva "göra slut"-fasen. Kanske kan även hon själv ta hjälp av dessa råd nu?!


Bea - Var Nea!

Hejsan!
Nu idag så har jag varit med min kompis Nea!
Hon som var borta i Serbien i två och ett halvt år.
Vi var hos henne först och sen gick vi hem till henne.
Jag var på hennes mammas kalas, det var jätte roligt men alla jag träffade kände jag ju typ.
Vissa kände jag, men alla kände mig så. Det var jätte kul, alla var så snälla så.
Men nu känner jag typ Neas halva släkt xD (skoja)


Jag idag :) (lite suddig)


Ses!


// Bea

Dagens låt - Jennifer Love Hewitt med Can i go now


Jennifer Love Hewitt



Namn: Jennifer Love Hewitt.
Född: 21 Februari 1979 (31 år)


Fakta:
Jennifer startade sin karriär som fotomodell. Hon har också släppt några album. Hon är mest känd för sin roll i Ghost Whisperer, Melinda Gordon. Andra stor succéer är bland annat rollen som Julie James i rysarna Jag vet vad du gjorde förra sommaren (1997) och Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren (1998).


Ny kategori!

Hejsan söta läsare!
Idag så är vi med varandra. Vi har fotat mycket.
Vi har kommit fram till att vi ska göra en ny kategori, Veckans kändis.
Tipsa gärna om kändisar (genom kommentarer)
Varje måndag blir det en ny kändis, hela den veckan kommer det att komma nyheter och fakta!
Vi börjar idag, men byter på måndag.




Puss!



Skulle lära Fia spela bedminton (stavning)


HAHAHAHA!


Ses!



// Fia & Bea


Bea

Godmorgon bloggen!
Idag har jag inte planerat något, ska bara gå igenom dagen och se var den leder.
Ingen sol idag, men den kanske kommer fram senare. :)
Snart så kommer Fia hem. Så jag bara sitter och längtar.
Jag ska prata med Fia om en sak. Det är att vi kanske ska fixa en ny kategori.
Men är inte helt säker.


Ses!


//Bea


Dagens låt - Katy Perry och Snoop Dogg med California Girls

Här!


Bea

Hejhej!
Idag så har jag inte varit med någon, jag har bara varit hemma.
Nu så har jag precis ätit middag, vi grillade som man ska göra på sommaren.
Har solat lika mycket som jag äter :)
Vi gjorde en jätte god smoothies.

Här är den!
Vi hitta på den själva ;)

Så här gör man:
Yohgurt
Blåbär
Jordgubbar
Sen mixa :D



Hihi, mina nya solglasögon :D


Mina kaniner (vi är i Dalarna)


Testa gärna smoothien :)


// Bea

RSS 2.0