Hemkunskap!

Hello!!
Ni har nog hört det hära flera gånger men FÖRLÅT! Jag har typ inte bloggat på en dag nej en vecka, en månad okej vi säger väl femmiljader år!
Idag så hade vi hemkunskap det var jätte kul! Vi gjorde dipp och grönsaker.
Det blev ju ett litet inlägg men iallfall! ses!


// Bea

Spencer jagar paparazzibilder på Heidi!

Försörjer sig på att sälja smygfoton på exfrun

Spencer Pratt förbereder sig på stora rättsliga kostnader framöver och gör sitt bästa för att redan nu tjäna ihop pengar för att kunna betala de utgifter som kan dra på sig om han offentliggör de påstådda sexfilmerna.

Som Starlounge tidigare rapporterat säger sig ”The Hills”-stjärnan sitta inne på videomaterial som visar exfrugan Heigi Montag under en intim stund med väninnan Karissa Shannon.

Karissa bekräftade nyligen att det finns en film, och hotar nu tillsammans med sin pojkvän, “Smallville”-skådisen Sam Jones, att stämma Spencer om han säljer sexbandet.

För att kunna betala de eventuella utgifterna försöker Spencer nu försörja sig som paparazzifotograf. Med en monsterkamera i högsta hugg jagar ”The Hills”-stjärnan foton på exfrugan Heidi i Costa Rica. Han säger sig dessutom försöka få bilder på Mel Gibson som finns på samma ort.

Spana in Spencers galna jakt på paparazzibilder i galleriet ovan!




Heidi Montag!



Namn: Heidi Montag

Född: 15 September 1986 (23 år)

Bakgrund: Crested Butte, Colorado

Genre: Pop, Dans och R&B

Akriva år 2005

Heidi Montag , född 15 september 1986 i Colorado, USA, är en amerikansk fotomodell och dokusåpakändis.

Montag är framför allt känd från MTV-produktionerna Laguna Beach: The Real Orange County och The Hills. Hon arbetar med att planera event på Bolthouse Productions, jobbar på en sångkarriär, och har ett klädesmärke kallat Heidiwood.
Heidi har varit gift med Spencer Pratt men separerade 2010. Montag har en syster som heter Holly. Under senaste året har hon blivit mer känd på grund av att hon genomgick 10 plastikoperationer inom loppet av ett dygn.


En vanlig Torsdag!

Hejhej, vi började i måndags men jag har inte kunnat skriva.
Men jag ska försöka göra varje dag... Jag vet att vi har skirvit samma mening ofta. Men det är ju för vi inte har den bästa uppdateringen..
I måndags så började jag Fia och jag skolan, så vi har ju typ gått i skolan i en vecka nu.
Så nästa vecka så börjar vi med schemat, och då kommer vi följa allt som står på schemat.
Och i helgen så fyller min Elli min bästis elva år.



Hejdå!! <3

// Bea

BIEBER FAN







Hemma hos Fia :)

Hej. :)
Idag började skolan. Vi gjorde inte så mycke och vi slutade tidigt! :D
Så då går vi i femman nu då.
Det här blev ett litet inlägg, men vi kommer nog att skriva senare, och då blir det bilder :3

Kramkram.

Katten som hatar Justin Bieber




Fia kommer snart!

Hello!
Snart ska Fia komma till mig.
Igår på kvällen så cyklade jag Fia och Elli till våran skola.
Den hära måndan som kommer börjar vi. När börjar eran skola?
Fia och jag skriver senare!
Ses!

Justin & Kim "pratar hela tiden"

Justin och Kim "pratar hela tiden"
Bieber: "Hon är extremt het"

Justin Bieber och Kim Kardashian håller en nära kontakt med varandra.
Justin Bieber avslöjar att han börjar få en allt intimare relation med sin drömkvinna Kim Kardashian.

— Jag har henne på min Blackberry Messenger och vi typ pratar hela tiden, säger den 16-årige "Baby"-sångaren till Access Hollywood.

Justin blev förtjust i Kim, som fyller 30 i oktober, på en middag i Vita Huset i maj och de fick nyligen chans att komma ännu närmre varandra under ett modelljobb för modetidningen Elle (se video nedan).

— Hon är väldigt vacker, så det var...jag menar, varje 16-åring skulle vilja bli fotograferad tillsammans med henne, säger den unge flickfavoriten.

Justin betonar dock att Kim har andra kvaliteter än bara ett fördelaktigt yttre.

— Förutom att hon är extremt het så är hon faktiskt en riktigt trevlig person, förklarar han.

Bieber berättade nyligen att han är singel och på jakt efter en flickvän. Han har tidigare sagt att Kim inte alls är för gammal för honom, vilket hans kärleksintresse dock inte håller med om. Hon ska bland annat ha sagt att hon "aldrig skulle kunna dejta honom" eftersom hon är "tillräckligt gammal för att vara hans mamma".


Justin Bieber



Namn: Justin Drew Bieber
Ålder: 1 Mars 1994 (16 år)


Justin Drew Bieber, född 1 mars 1994 i Stratford, är en kanadensisk sångare, som inledde sin professionella karriär på YouTube.

Biebers karriär började med att han var med i en sångtävling i Kanada där han kom tvåa men hans familj och vänner som inte kunde komma och kolla när han tävlade ville se det ändå så han laddade upp videor från tävlingen på Youtube. Hans manager Scooter Braun tog med honom till Atlanta, där de träffade Usher. Ytterligare en tid senare, och efter att Usher sett Biebers videor på Youtube[1] , möttes de åter och Bieber skrev på ett kontrakt med Island Records.

Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och My world 2.0 släpptes 23 mars 2010. Hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan och 45:e plats på Billboard Hot 100-listan.

Bieber har även sjungit för USA:s president Barack Obama.

Justin var även med i Miley Cyrus Party in the USA vid Much Music Video Awards 2010.


Huddinge Centrum

Hejhej!
Idag har vi varit i Huddinge Centrum och shoppat innan skolstarten.
Det är inte precis att vi längtar efter skolan men det är alltid kul att shoppa :)
Vi kommer inte lägga ut bilderna på vad vi har köpt, men Bea har på sig en av hennes nya tröjor.


Fia sjunger "Helan Går"





Ses! <3

Bea - Med Elli!

Hejhej!
Idag har jag varit med Elli :D
Filmen som vi såg igår var jätte bra!
Jag rekommenderar den. Men det var inte så mycket folk.
Jag ska bara ladda in alla korea bilder sen så gör jag ett korea inlägg xD

Bjuder på en bild xD


// Bea

Bea - Stevie Wonder!

Hallo!!
På Sydkoreas flyg plats så såg jag STEVIE WONDER!!!
Min syster kollade om han hade haft en konsert i Sydkorea och det hade han.
Han hade det dagen innan vi åkte!
Är inte det lite cool :D
Och bilderna på min resa kommer snart.


Bioooo!

Hejsan!
Idag ska vi gå på bio och se Trollkarlens lärling.
Är det nån som har sett den?



Puss & Kram!

Jackie Chan



Namn: Jackie Chan
Födelsenamn: Chan Kong Sang
Född: 7 April 1954 (56 år)
Roll: producent, regissör, skådespelare, action koreograf, stuntman, sångare.


Jackie Chans föräldrar arbetade som tjänstefolk på den franska ambassaden i Hongkong när Chan föddes (en förlossning som krävde kejsarsnitt). Föräldrarna Lee-lee och Charles Chan var så fattiga att de tvingades låna pengar till operationen. De döpte barnet till "Gangsheng" som betyder "född i Hongkong" eftersom de flytt från det oroliga fastlandskina i samband med det kinesiska inbördeskriget. Charles Chan började tidigt att lära sitt barn Wing Tsun, en sorts kung fu stil och övade med Jackie tidigt varje morgon. När Charles 1961 fick arbete som chefskock på den amerikanska ambassaden i Australien beslutade han att Jackie vid sju års ålder skulle stanna i Hongkong och enrolleras i en jingjuskola (också känt som "Pekingopera"). I tio års tid övades Jackie Chan med mycket hård disciplin i akrobatik, kampsport, skådespeleri och sång. Han träffade sällan sina föräldrar under denna skoltid. Chan var en lovande elev och blev tillsammans med flera andra framtida kollegor inom kampsportsfilmsgenrén (bland annat Sammo Hung och Yuen Biao) del av skolans uppvisningstrupp "De sju små lyckoundren", som turnerade med sina konster. Det var under skoltiden Chan för första gången hamnade på film med flera statist- och småroller.

Vid 17-årsåldern utexaminerades Chan från skolan men fann inget arbete som jingu-utövare (möjligtvis var detta på grund av att kulturrevolutionen i kommunist-Kina undertryckt de traditionella konstformerna). Däremot fanns det ett stort behov av stuntmän i Hongkongs filmindustri och Chan började därmed sin karriär inom kampsportsfilmen (en karriär som försvårades något av att han inte fått lära sig läsa och skriva på skolan). Under denna tid spelade Chan även i en del småroller, bland annat en av sina få roller som skurk i filmen Police Woman 1974. Efter Chans genombrott kom många av dessa filmer att ges ut på nytt och marknadsfördes då som Jackie Chan-filmer trots att han inte hade huvudrollen.

1976 hade filmindustrin i Hongkong hamnat i en ekonomisk tillbakagång och arbetstillfällena för Chan minskade så pass att han tvingades flytta till sina föräldrar i Australien. I Australien hade Chan ströjobb som diskare på en restaurang och som byggarbetare. Det var en arbetskamrat på en byggarbetsplats som gav Chan smeknamnet Jackie då han hade problem att uttala namnet Gangsheng.[källa behövs]

Chan är en av de mest kända skådespelarna som håller på med kung fu- och actionfilmer, känd för sin akrobatiska slagsmålsstil, komiska träffsäkerhet och användning av olika typer av improviserade vapen. Tidigt i sin karriär lanserades han som efterträdare till Bruce Lee, men kom snart att utveckla en komisk sida i sitt skådespeleri som skiljde honom från den som regel mycket allvarligt spelande Lee. Jackie Chan är känd för att utföra många av sina stuntscener själv och har på grund av detta ådragit sig många skador genom åren. Chan har även sedan 1980-talet en karriär som popsångare i Hongkong och Asien. Filmen Rumble in the Bronx blev Chans stora genombrott i USA, innan dess sålde hans filmer mest i Asien och Europa.

Chan dolde under många år från media sitt förhållande med den taiwanesiska skådespelerskan Lin Feng-Jiao (林鳳娇), med vilken han har sonen Jaycee Chan (även kallad Jo-Ming), född i början av 1980-talet. Chan har också en dotter, Etta Ng Chok Lam, född 1999 utanför äktenskapet av Elaine Ng Yi-Lei. [källa behövs]

Jackie är även en god vän till Sylvester Stallone.[källa behövs]



Sydkoreansk låt!

Hejhej!
Här är lite musik som Bea hörde i Sydkorea.
Ni kommer se lite Foki poser!



¨

Bea & Fia

Hello!!!
Nu är vi hemma hos Bea och ska sova över :)
Och Bea gör ett långt inlägg nån gång om Sydkorea.
Vi ses sen!

Puss! <33

Fia - Bea är hemma!

Hej!
Nu har Bea kommit hem! Jag har saknat henne så mycke! ÄNTLIGEN.
Pratar med henne i telefon nu, hon berättar om allt hon gjort i Sydkorea!
Hon kan säkert berätta lite för er senare också ;) <3


En bild från Sicilien i år!


Nu ska jag snacka klart med henne, så vi ses!

// Fia

RSS 2.0